Pssst! Vi anbefaler å sjekke ut dette innlegget på en større skjerm.

Dere har nå fått bildene levert digitalt. Hva nå?

I den digitale tidsalderen er det ingen overraskelse at digitale bilder mange ganger ikke finner veien inn i den virkelig verden. En digital sikkerhetskopi av bildene er svært viktig, og det er derfor vi gir digitale bilder alle våre brudepar. Men vi mener det ikke bør stoppe der.

Hva om bryllupet fant sted for 10 år siden og ble levert til deg på en CD-plate?

Nå produseres det ikke lenger nyere maskiner med CD-rom. Vi mener det er de fysiske bildene som virkelig blir noen av våre mest verdifulle eiendeler; noe som varer gjennom generasjoner.

Vi skal innrømme vi ikke har vært særlig til flinke til å få skrevet ut våre egne bryllupsbilder. Det har mest gått i deling på Facebook eller Instagram.

“Det å ikke oversette spesielle minner til en form som kan bevares og oppleves i årene som kommer.”

Vi har det travelt og det er en enkel ting som havner i glemmeboken. Vi satte oss som mål for et par år siden at vi skulle lage små og store utskrifter fra dagen vår. Vi kan ikke si huset er fullt opp med bilder av dagen vår, men det er virkelig med på å gjøre huset til vårt hjem.

Vi mener album er den beste måten å fange historien og følelsen av en bryllupsdag. Når vi fotograferer er det naturlig for oss å ha albumet i tankene.

Profesjonelle album er verdt det(!) Papiret i disse albumene vil motstå falming i over 200 år. Vi brenner virkelig for å få bilder ut av den digitale verden og inn i den virkelige verden. Et album gir alle de emosjonelle ærlige bildene et sted i den virkelige verden. En bok dere kan åpne, snu, bla tilbake og bryllupsdagen.

Mer informasjon om hvordan du kan designe ditt eget album i Pic-Time kommer i et senere innlegg her på www.karenogjakob.no.

 

Dette inngår i alle pakkene

Alltid to fotografer

Når vi er to, gir det oss større frihet og flere muligheter til å fange de gode øyeblikkene. Et eksempel er at vi deler oss om morgenen. Jakob er med brudgom og Karen er med bruden. Vi opplever at dette gir en mer naturlig og avslappet stemning.

Alle bilder i høy oppløsning

Dere får et utvalg av bryllupsdagens bilder. Antall bilder kommer an på hvor mange timer vi fotograferer. Vi beregner omtrent 50 bilder per time. Alle bilder er ferdig redigerte og levert i farger, noen i svart og hvitt.

Planleggingsmøte

I Sandefjord eller via Skype, Facetime el. Vi har et møte der vi bli bedre kjent og går gjennom deres ønsker. Vi går gjennom hvordan dagen vil se ut og hva som vil skje, og på hvilke tidspunkt. Etter møtet sender vi over en tidsplan som dere godkjenner. Planen blir vårt utgangspunkt på bryllupsdagen.

Bildgalleri

Et passordbeskyttet bildegalleri der alle bildene dine er tilgjengelige i både høy og lav oppløsning. Du kan laste ned bildene dine direkte fra galleriet, samt dele materialet med venner og familie. Her kan dere også velge og favorisere, samt designe din egen fotobok!

% Gode rabatter på print

Vi har ikke fotoalbum inkludert i pakkene våre, men tilbyr svært gunstige priser, samt hjelp med designforslag og anbefalinger til gode leverandører.

Se mer