Om oss

Det er vi som er Karen og Jakob. Sammen er vi gift, har en sønn og fotograferer bryllup. Til sammen har vi over 15 års erfaring. Så her er det bare å senke skuldrene. Dette kan vi.

Som ektepar vet hva det vil si å planlegge et bryllup og forstå hvor viktig det er å finne en fotograf du kan stole på. Vi elsker å møte nye mennesker og synes det er så givende når vi allerede i starten av dagen har fått oss nye, gode venner! 

Vår stil kombinerer det stemningsfulle og fotojournalistiske med de friske og kunstneriske portretter. Dette gir et engasjerende og ekte utrykk. Bildene våre blir gjerne gjenkjent for sine klare farger og naturlige lys.

Vi ønsker å gi dere noe å se tilbake på igjen og igjen, og gi dere muligheten til å se tilbake på hvordan dere følte dere i øyeblikkene, ikke bare hvordan dere så ut. Dette er grunnen til at vi tror at en riktig fotograf er et av de viktigste valgene dere tar i forbindelse med bryllupet deres.

Jakob om Karen:

«Karens formidlingsevne er helt spesiell. I et bilde får hun frem utrykket og stemningen slik den var der og da. Hun ser de små, fine situasjonene som var med å forme dagen. Hun er en kunstner. Hun har en trygg og avslappet tilstedeværelse, med humor og gnist i alt hun gjør. På denne måten trygger hun dem hun fotograferer og får hun venner over alt. Og bildene, de blir rett og slett magiske. Ja, jeg er stolt.»

Karen om Jakob:

«Jakob har lengst erfaring som bryllupsfotograf og er den tekniske “nerden” av oss. Når det gjelder utstyr, kamera og lyssetting er han helt rå. Han er en erfaren håndverker, trygg på det han kan. Hans erfaring bidrar til en bekymringsløs fotoshoot med fantastiske bilder. Ikke nok med det, nevnte jeg at han er helt rå på film også? Trygg på seg selv, hyggelig og dyktig. Egenskaper jeg elsker og beundrer. Er glad jeg både får lov til å være gift og jobbe sammen med Jakob.»