Koronavirus og bryllupsplaner – hva nå?

De siste dagene har vært rare. Det begynner å gå opp for oss at den sommeren vi har gledet oss til, nå mest sannsynlig ikke blir slik vi har sett for oss. Våre tanker går også til alle brudepar som blir nødt til å endre planene. Vi vet hvor mye det legges ned av tid, penger og innsats før et bryllup. Planleggingen, sparingen, forventningene, avgjørelsene, diskusjonene, uenighetene og enighetene. Det er ikke bare bryllupsdagen, men alt som følger med. 

Vi er alle rammet

Flere brudepar vi har snakket med er naturligvis fortvilet og lei seg, men overraskende fremoverlente. 

Vi opplever brudepar som til tross for snuoperasjoner, holder fokus på at bryllup er en kjærlighetsmarkering. Og kjærligheten er flott å feire, samme hvordan det gjøres. Noen har allerede utsatt bryllup, andre avventer. Det er ingen fasit her.

Våre forslag til alternative løsninger:

Bryllupsfest på fredag?

Gjennomfør den planlagte vielsen med de nærmeste og utsett bryllupsfesten til senere på året eller neste sommer. Hva med da å legge festen til fredag? Både fotografer, selskapslokaler og andre bryllupsaktøre er mer tilgjengelig da og kan dessuten tilby rimeligere priser. (Ta kontakt for egne priser)

Kun vielse og portretter i 2020?

Gjennomføre vielse og portettbildene som planlagt. (Det er imidlertid viktig dette skjer etter rettningslinjene som blir satt). Ta kontakt med oss for muligheten til å dele opp fotograferingen i to dager. 

Høst- eller vinterbryllup?

Sommeren er høysesong, og det med god grunn. Varmen, sola, brunblide gjester – alt det der. Men personlig er høsten favoritten. Sjarmen i fantastiske høstfarger, ikke for varmt eller for kaldt. Kveldssola som kommer tidlig(og som skaper gyldne og magiske bilder)

Vi har flere ledige datoer høst 2020 og 2021.

Hell i uhell. Vi åpnet nettopp for bookinger i 2021! Det betyr at vi har mange ledige datoer. 
Ta kontakt Vi kommer til å tilby rimeligere fotograferinger på andre ukedager enn lørdag.

Koronavirus og bryllupsplaner - hva nå? Bryllupsfotograf Larvik Stavern sommer 64 Bryllup2020
Koronavirus og bryllupsplaner - hva nå? Vinterbryllup bilder Bergen Sotra 14 Bryllup2020