Priser og informasjon

Spenningen, forventningene og det fantastiske som skjer rundt livets viktigste “ja!”. Bryllupsdagen går så fort! Vi ønsker å hjelpe dere med å ta vare på mer enn kun de planlagte og oppstilte fotografiene. Dere vil naturligvis få de formelle bildene med familien og detaljene, men vårt mål er at bildene skal hente dere tilbake til de ekte følelsene, til sommerfugler, latter og tårer.

Det er derfor ikke helt utenkelig at vi også fanger de litt mer kaotiske, men ekte, autentiske øyeblikkene – de dere er der for, og de dere mest sannsynlig vil huske best. Vi ønsker å fange de lattermilde, tøysete og kanskje også alvorlige sidene deres, som gjerne gjør dere til det vakre paret dere er.

Det er virkelig en ære å kunne forevige den viktigste dagen i deres liv. Vi elsker å jobbe som par og med par. Hvis dere tror vi er de dere leter etter, så vær så snill, si hei!

 

«...bildene skal hente dere tilbake til de ekte følelsene, til sommerfugler, latter og tårer....»

Dette inngår i alle pakkene

Alltid to fotografer

Når vi er to, gir det oss større frihet og flere muligheter til å fange de gode øyeblikkene. Et eksempel er at vi deler oss om morgenen. Jakob er med brudgom og Karen er med bruden. Vi opplever at dette gir en mer naturlig og avslappet stemning.

Planleggingsmøte

I Sandefjord eller via Skype, Facetime el. Vi har et møte der vi bli bedre kjent og går gjennom deres ønsker. Vi går gjennom hvordan dagen vil se ut og hva som vil skje, og på hvilke tidspunkt. Etter møtet sender vi over en tidsplan som dere godkjenner. Planen blir vårt utgangspunkt på bryllupsdagen.

% Gode rabatter på print

Vi har ikke fotoalbum inkludert i pakkene våre, men tilbyr svært gunstige priser, samt hjelp med designforslag og anbefalinger til gode leverandører.

Alle bilder i høy oppløsning

Dere får et utvalg av bryllupsdagens bilder. Antall bilder kommer an på hvor mange timer vi fotograferer. Vi beregner omtrent 50 bilder per time. Alle bilder er ferdig redigerte og levert i farger, noen i svart og hvitt.

Bildegalleri

Et passordbeskyttet bildegalleri der alle bildene dine er tilgjengelige i både høy og lav oppløsning. Du kan laste ned bildene dine direkte fra galleriet, samt dele materialet med venner og familie. Her kan dere også velge og favorisere, samt designe din egen fotobok! Les mer om bildegalleriet

Priser

12 timer

30.000 kr

550+ bilder

10 timer

28.000 kr

500+ bilder

6 timer

22.000 kr

300+ bilder

3 timer*

16.900 kr

150+ bilder

7 000,- betales inn som et ikke-refunderbart forskudd. Dette gjør vi for å låse datoen.
Forskuddet trekkes fra sluttfaktura.

Dere velger selv hvordan timene disponeres. Det er mulig å legge til flere timer. 

Eventuelle ekstrakostnader

+ Reisegodtgjørelse er på 5,- pr. km etter 50km Sandefjord.
+ Mat til fotografene ved fotografering over 5 timer
+ 2.300,- pr ekstra time
+ Dersom dere av ulike årsaker ikke ønsker at vi bruker bilder av dere i sosiale medier eller annen markedsføringen, blir dette et tillegg på 5.000,-

* Gjelder kun i perioden oktober – april eller hele året om bryllupsdagen er lagt til andre dager enn lørdag.

Bryllup i perioden oktober – april? Det kan hende vi kan gi noen rabatter. Ta kontakt!

Ta kontakt dersom dere ønsker pristilbud utenfor disse kategoriene.