Omtaler

Tine & Andreas

Karen og Jakob gjorde en fantastisk jobb på vårt bryllup. Trivelige, dyktige og skapte en fin og morsom atmosfære. Våre sterkeste anbefalinger?

Madelen & Torstein

Bryllupet vårt ble en drømmedag, og jeg er SÅ glad for at vi valgte Karen og Jakob til å forevige dagen. De er engasjerte, sprudlende og behagelige, men ikke minst; EKSTREMT DYKTIGE! Vi er så fornøyde med bildene; lyset er perfekt og bildene utstråler kjærlighet og magi. Fotografene fikk også masse skryt fra gjestene – både for fine bilder, men også for en behagelig og profesjonell væremåte. Anbefales på det sterkeste!

Hilde & Kristian

Kjempe dyktige og hyggelige mennesker ? vi er stor fornøyde med bildene, de fikk virkelig fanget øyeblikkene i mellom meg og min mann ❤️ ***** 5 stjerner ✨ Vi snakker fortsatt om hvor flinke dere var til å takle utfordringene som oppstod underveis. Et fantastisk par å jobbe med 🙂

(Bryllupsbilen streiket to ganger og vi endte opp med å bli bryllupsbilen)

Linn & Frank

Hei og tusen takk for alle de fantastiske bildene? nå har vi sitti halvannen time og sett på dem, smilt fra øre til øre og skulle ønske de aldri tok slutt!

Vi er så glad for at vi bestemte oss for at dere skulle bli med oss hele dagen! Dere har virkelig fanget mange gode øyeblikk fra forberedelse til fest ❤️

Marte & Mathias

Tusen tusen takk for helt fantastiske bilder! Vi er kjempe fornøyde med jobben dere gjorde på selve dagen og med resultatet. Dere har fanget så mange flotte øyeblikk, og dere har foreviget vår dag på en fantastisk måte. Dere er flotte mennesker og utrolig dyktige fotografer! Vi har bare positive ting å si om dere, og skal helt klart anbefale dere til alle vi kjenner.

AK & J

Har sagt det før men er fortsatt helt målløs over hvor fine bilder dere leverte! 🙂

Karoline & Anders

Tusen takk for så utrolig god hjelp på lørdag, dere er så behagelige, behjelpelige og ikke minst utrolige flinke! Alle ga dere så masse skryt og var så imponerte ? Åhh, så utrolig mange fine bilder!  Gleder meg til å se flere etterhvert, alle er jo verdt en plass på veggen så det kan bli vanskelig å velge ut noen ?

Nora & Tomas

Tusen hjertelig takk for bildene! Så mange flotte det ble!! Vi er veldig fornøyde og koser oss med å se gjennom de 🙂

Mette & Lars

Tusen takk for så utrolig mange fine bilder! Dere har virkelig klart å knipse mange gode, morsomme og fine øyeblikk. Vi er så glad for at dere tok oppdraget! Har gitt dere en velfortjent 5stjernes tilbakemelding på Google?

Mailén & Torkel

Utrolig fornøyd med bildene fra vårt bryllup. De var med oss fra morgen til kveld og skapte gode bilder og god stemning. Anbefales!

Ida & Sebastian

Tusen takk for de nydelige bildene! Vi er kjempe fornøyde, og gleder oss til å få bilder opp på veggen og inn i album. Vi skal absolutt anbefale dere videre når venneparene våre skal gifte seg ?

Victoria & Morten

Vi er sååå fornøyd!? Tusen, tusen takk! Dere er fantastisk flinke! Vi er så glad for at vi valgte dere? Det blir vanskelig å valgte ut favoritter her.

Siril & Ole

Tusen takk for utrolig flotte bilder. Dere gjorde en fantstisk jobb, og vi anbefaler dere videre til alle vi kjenner.

Barbo & Pål

Tusen takk for mange flotte bilder. Dagen ble helt som vi ønsket oss

Camilla & Ingvald

Tusen takk for så mange flotte bilder! Dere har virkelig gjort en god jobb med å fange fine og gode øyeblikk fra dagen vår! Så flott å ha dere som fotografer.

Ingeborg & Bjørn

Dere er så flinke!! Jeg føler dere var genuint interesserte i å fange dagen vår på best mulig måte; dere var så synkroniserte, tilstedeværende, og resultatet jeg har sett så langt lover veldig godt! Gleder meg til resten ? tusen takk for engasjementet deres! Jeg anbefaler dere varmt videre! Og, nå blir det jo ikke flere bryllup for vår del, men dere vil bli booket inn for fremtidige fotograferingen av familie/barn ?

Ingvild & Kristian

Tusen takk for flotte bilder så langt! Dere gjorde en fantastisk jobb, allerede mange gjester som har skryti av hvor hyggelige og behagelige dere var? Det syns vi og!!

Maria & Magnus

Vi vil bare sende en mail for å si tusen takk igjen. Vi har sett gjennom alle bildene og kunne ikke vært mer fornøyde. Vi er så glad vi valgte dere som fotografer. Mer positive og profesjonelle mennesker skal man lete lenge etter.

Victoria & Morten

Tusen takk for link til resten av bildene, så utrolig mange fine blinkskudd ? Dere er virkelig så fantastisk flinke begge to, og vi er så takknemlig for at dere tok oppdraget.

Klara & Stefan

Tusen takk for sååå flotte bilder 🙂 Vi er veldig fornøyde!!