Pssst! Vi anbefaler å sjekke ut dette innlegget på en større skjerm.

5 gode grunner til å velge bryllup på høsten

Sommeren er som kjent høysesong for bryllup. For å sikre seg drømmelokale eller fotograf man ønsker på dagen, må man gjerne være ute mer enn et år i forveien. Høsten er derimot noe undervurdert. Her er fem av grunnene til at vi ELSKER bryllup på høsten:

1) Sola er lavere

Det betyr nydelig lys! Varme solstråler gir romantisk stemning og harmoni til bildene. Vi elsker å leke med lys og hva det kan gi av stemning til bilder.

2) Magiske farger (!)

Finnes det noe finere enn høstfarger? Fargene på høsten har så mye fint potensiale, om man ønsker det spenstig og kult eller et mer harmonisk preg. Sammen med nydelige høstblomster blir det så utrolig fint og harmonisk.

3) Temperaturen

Ikke for varmt – ikke for kaldt! Perfekt for fotografering med andre ord. Høsten er årstiden vi ofte får flest bilder på fotografering fordi det går mindre tid til å avkjøle seg eller få varmen i bilen. Det er deilig å være passe varm i penklær.

4) Vind i sløret

Bringer ikke det lykke? Det gir iallfall nydelige bilder. Tar man de fleste bildene der det blåser lite, kan man leke seg litt et sted med mer vind til slutt, for eksempel ved sjøen

5) Tilgjengelighet

Legger man bryllupet til høst og vinter, er sannsynligheten større for å få booket bryllupslokalet som står øverst på ønskelisten eller sikre dere drømmefotografen på datoen dere setter. Som alltid anbefaler vi også bryllup på fredager som et utrolig godt alternativ.

Se mer